Dikter,  Från byrålådan,  Helgdagsrim

Ett aningens falskt klingande rim

Denna jul har varit den behagligaste på länge. Jag har pyntat lite i taget, köpt bra julklappar i lugn o ro och ägnat juldagarna åt lagom umgänge med släkt o vänner. Men hur kul är det att rimma om? ”I jul har allting känts så käckt, och ingen blev full i hela min släkt”. Eller nåt …

Nä, vi behöver lite svärta och trängtan efter ouppnåelig julefrid.

Håll till godo, årets mellandagsrim! Och ett gott nytt år till er alla.

Mellandagsrim 2019

2 kommentarer

  • Hobbybloggaren

    Tack! Jag brukar skriva ett mest varje år, antingen inför julen, under mellandagarna eller i anslutning till det nya året. Jag kanske lägger in dem här vartefter, direkt ur byrålådan, så att de blir återbrukade. Lovar du att läsa alla i så fall? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *