Bloggbestyr

Flervägskommunikation i dess bästa form

Den här bloggen är som ni vet alldeles nystartad och ännu ganska mager, och det är endast en tapper skara som följer den. Men ändå – just nu känns det som ett genidrag att starta den och det beror på två saker:

  • Jag har nånstans att skriva ned allt som surrar i mitt huvud.
  • Jag får så underbara kommentarer.

Så dagens tips är:

Läs gärna mina inlägg, men läs även alla kommentarer! Ytterst hjälpsamt konkreta eller mer filosofiska och roligt formulerade, men alltid tänkvärda. Några av er borde nog egentligen starta egen blogg, men det tycker jag är en usel idé … stanna hos mig istället 🙂 Jag får inspiration till nya inlägg varje gång ni delar med er av era tankar.

Och sist men inte minst – hör av er om det är nåt stök med bloggen, till exempel om det inte går att hitta och läsa andras kommentarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *