Hobbykandidater,  Januari-kandidat

Vi har ett resultat …

Ser ni den lilla virkade korgen – undrar om jag har varit så här stolt nån gång sen barnen föddes?

Jag gick helt efter instruktion från tordsdotterliving men produktutvecklade raskt med den lilla hängflärpen. Det här var verkligen ett toppenprojekt som första försök, enkel virkning med snabbt och användbart resultat.

Medan jag virkade passade jag på att lyssna på flera avsnitt av podden ”Under femton”. Väldigt mycket substans under de kvartarna tycker jag. Så om du vill ha en lättstartad hobby med behagligt fåtöljläge och intellektuell stimulans, så kan jag varmt rekommendera pod-virkning!

5 kommentarer

  • Tove

    Å vad fint!
    Heja dig!
    Ja virka är en bra hobby, tycker jag. Själv virkar jag disktrasor. Det är på min nivå och de blir fina, användbara och snabbt klara. Jag började med det när Janne var sjuk förra året och mina händer flaxade runt av stress. Virkningen var som meditation och jag har fortsatt sen dess.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *